YARINA ÖNCÜLÜK EDENLER ETKİNLİĞİ

14.04.2022, Perşembe

Ege Bölgesi Sanayi Odası olarak,  İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ve Ege Genç İş İnsanları Derneği işbirliğinde, İzmir’in inovasyon ve girişimcilik kentine dönüşümü yönündeki ortak vizyonumuz doğrultusunda yürüttüğümüz İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi projemizin faaliyetleri kapsamında; ekosistem temsilcilerini birbirinden değerli konuşmacılar ile bir araya getirerek alanında uzman isimlerin deneyimlerinin paylaşılmasına büyük önem veriyoruz.

Global liderlerin gelecek trendlerinin ve bu gelecekteki kazanma stratejilerinin konuşulacağı “Yarına Öncülük Edenler” etkinliği; inovasyon, teknoloji, gelecek vizyonu konularında öncülük eden Global Teknoloji Lideri, Yönetim Kurulu Üyesi, TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Başkanı, Intel Eski Dünya Başkan Yardımcısı Sayın Ayşegül İldeniz’in ana konuşmacı olarak katılımıyla, Silikon Vadisi’nin başarılı isimlerinden Lucid Motors Başkan Yardımcısı, Apple Eski Başkan Yardımcısı Sayın Mike Bell, Oracle UX Tasarımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Aylin Uysal ve 0(1) Lab CEO’su Sayın Emre Tekişalp’ın konuk konuşmacı olarak katılımlarıyla 20 Nisan 2022 Çarşamba günü 16.00 – 18.00 saatleri arasında İzQ Büyük Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek olup, söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin  https://www.izq.com.tr/tr/kayit linkinde yer alan formu doldurması hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilgi için: Etkinliğe yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yayınlar