İZQ’DA DÜZENLENECEK MİNDMAPPİNG EĞİTİMİ’NE DAVETLİSİNİZ

10.06.2022, Cuma

İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezinin çalışmaları kapsamında; İzQ Akademi hizmetleri altında “Seed, Growth, Scale Up” eğitim serisi başlamış olup, girişimciler başta olmak üzere, mentorlar, yatırımcılar, akademisyenler, özel sektör çalışanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri gibi pek çok farklı kitleye özelleştirilmiş eğitim programları gerçekleştirilecektir.

Seed, Growth, Scale Up eğitim serisinin ilk eğitiminde; Mind Mapping, girişimcilik dünyasındaki problem çözme, odaklanma, doğru karar verme gibi önemli noktalara özel bir metotla yaklaşılmaktadır.

“Girişimcilere ve Şirketlere yönelik Mind Mapping” eğitimi, 24 Haziran 2022 Cuma günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında İzQ İnovasyon Merkezi Açık Erişimli Sınıf’ta Core Strateji Eğitmeni Zeynep Büyükpehlivan katımlıyla düzenlenecek olup söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin https://www.izq.com.tr/tr/kayit linkinde yer alan formu doldurması hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilgi için: Etkinliğimize yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

**Katılım Ücreti 1250 + KDV’dir.  Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Kontenjan sınırlı sayıdadır.

Mind Mapping Nedir ?

Mind Mapping, zihin haritalama tekniği düşünceler arasında bağlantı kurmaya yardımcı olur. Düşünceleri görselleştirerek ana fikre odaklanmayı sağlar, bağlantı kurmayı kolaylaştırır. Eğitimin ilk yarısında katılımcılara Mind Mapping yöntemi ve amacı üstünde durulacaktır, ikinci yarısında ise katılımcılarla birlikte seçilen bir konu üzerinden uygulama yapılarak deneyimlenmesi sağlanacaktır. Eğitim sonrasında katılımcılar, ekipleriyle birlikte bu yöntemi kullanarak fikir geliştirme süreçlerini hızlandırabilir, özellikle uzun süreli projelerde proje takibini kolaylaştırabilir ve saklı kalmış fikirleri açığa çıkararak daha derin potansiyeli keşfedebilirler.  Hem büyük hem de küçük işletmeler, beyin fırtınası yapmak, fikir üretmek ve yenilik yapmak için bu yöntemden faydalanabilirler.

Yayınlar