GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNDE "İZ BIRAKANLAR": MASOMO KURUCUSU İBRAHİM AKMAN ETKİNLİĞİ

01.04.2022, Cuma

Ege Bölgesi Sanayi Odası olarak,  İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ve Ege Genç İş İnsanları Derneği işbirliğinde yürüttüğümüz ve İzmir’in inovasyon ve girişimcilik kentine dönüşümü yönündeki ortak vizyonumuz doğrultusunda İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi hayata geçirmiş olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Merkezimizin faaliyetleri kapsamında; girişimcilik ve inovasyon alanında başarılarıyla yolun başındaki girişimcilere ilham veren isimlerin yenilikçi ve yaratıcı başarı hikayelerinin ekosistem ile paylaşılması konusuna büyük önem veriyoruz. Bu anlayışla; ünlü girişimcilerin başarı hikayelerinden oluşan “İz Bırakanlar” serimizin ilk etkinliğini bu ay içerisinde gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Serimizin ilk etkinliği kapsamında; Masomo Kurucusu Sayın İbrahim Akman’ın konuşmacı olarak katılımıyla İzmir’den çıkarak globale yayılan bir başarı hikayesini sizlerle buluşturacağız. Bu kapsamda; 14 Nisan 2022 Perşembe günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında “İzQ Büyük Etkinlik Salonu”nda düzenlenecek olan “İz Bırakanlar: Masomo Kurucusu İbrahim Akman” etkinliğimizi bilgi ve katılımlarınıza sunarız.

LCV: Etkinliğimize kayıt olmak için https://www.izq.com.tr/tr/izbirakanlar linkinde yer alan formu doldurmanızı rica ederiz.

Bilgi için: Etkinliğimize yönelik bilgi ve sorularınız için izq@izq.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yayınlar