EBSO KOBİ OKULU 2023 EĞİTİM TALEPLERİ

08.12.2022, Perşembe

Ege Bölgesi Sanayi Odası olarak, 2008 yılından bu yana, KOBİ Okulu programları adı altında gerçekleştirilen, üyelerimize yönelik tematik, kişisel gelişim, teknik ve yönetsel konularda düzenlenen eğitimlerimiz, yüksek üye memnuniyet oranları ve üyelerimize yönelik sağladığı yüksek katma değerler ile sürmektedir.

Eğitimlerimiz, siz değerli üyelerimizden gelen talepler ve anket sonuçlarına göre belirlenmekte olup, aşağıda görüşlerinize sunulan anket, Odamız tarafından sunulan eğitim hizmetlerinin kalitesi ve verimliliğinin geliştirilmesi amacı ile uygulanmaktadır.

İfade edeceğiniz düşünce ve görüşleriniz, eğitim çalışmalarımıza rehberlik edecek olup, 2023 yılı programımızda yer vereceğimiz eğitimlerin belirlenme sürecine ışık tutacaktır.

Katkınız için teşekkür eder, eğitimlerimizde görüşmeyi dileriz.

İLETİŞİM:

İş Geliştirme Birimi/Seniha ASLAN