"TEHLİKELİ ATIKLARIN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ VE ATIK YÖNETİMİ GENEL ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK" HK. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

22.09.2013, Pazar

KOBİ OKULU

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOBİ OKULU eğitim programı kapsamında; Çevre Çalışma Grubu tarafından, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile planlanan;

“TEHLİKELİ ATIKLARIN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ VE ATIK YÖNETİMİ GENEL ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK” konulu bilgilendirme toplantısı, 15 Şubat 2010 Pazartesi günü, 09:00 – 12:00 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecektir.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Işın ÖZDEMİR ve S. Deniz SELİMOĞLU’nun konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Oturum Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çevre Çalışma Grubu Başkanı Sayın Erdoğan ÇİÇEKÇİ tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısında söz konusu yönetmelik ve uygulamaları ele alınarak, üyelerimizin soruları cevaplandırılacaktır.

Odamızın sunduğu eğitim hizmetinden faydalanmanız dileği ile bilgilerinize sunarım.

İLETİŞİM:
Proje Geliştirme ve Eğitim Bürosu