"İNSAN KAYNAKLARI PERFORMANS YÖNETİMİ" EĞİTİMİ HK.

22.09.2013, Pazar

KOBİ Okulu Eğitim programı kapsamında 15 Mart 2010 Pazartesi günü, Odamız Dr. Aydemir AŞKIN Toplatı Salonu'nda 16:00-18:00 saatleri arasında, işletmelerde performans yönetimi sistemlerinin oluşturulması ve insan kaynaklarına dayalı verimlilik stratejilerinin geliştirilmesi amacıyla "İnsan Kaynakları Performans Yönetimi" eğitimi gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen üyelerin ekte yer alan katılım formunu doldurmak suretiyle Odamız Proje Geliştirme ve Eğitim Bürosuna faks yada mail yoluyla göndermeleri hususunu bilgilerinize sunarım.

NOT:

· Katılım 20 kişi ile sınırlı olup; katılımcılar başvuru sırasına göre belirlenecektir.
· Katılım ücreti 30 YTL (KDV Dahil)  olup; etkinliğin yapılacağı gün açılan kayıt masasında bağış makbuzu veya fatura karşılığında alınmaktadır. Eğitim seminerinden elde edilen gelir EBSO Vakfı bünyesinde öğrencilere burs fonu olarak aktarılacaktır.

İLETİŞİM:
Proje Geliştirme ve Eğitim Bürosu