"AB'NİN TEHLİKELİ KİMYASAL MADDE VE KARIŞIMLARA YÖNELİK SINIFLANDIRMA ETİKETLEME SİSTEMİ (CLP TÜZÜĞÜ)" EĞİTİMİ HK.

22.09.2013, Pazar

KOBİ OKULU eğitim programı kapsamında, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) uzmanları tarafından “AB’nin Tehlikeli Kimyasal Madde ve Karışımlara Yönelik Sınıflandırma Etiketleme Sistemi (CLP Tüzüğü)” konulu eğitim semineri, 18 Mart 2010 Perşembe günü, 13:30 – 17:30 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Söz konusu eğitimde; CLP Tüzüğü nedir?, Kimleri Kapsar? Neleri Değiştiriyor? yükümlülükleri ve geçiş tarihleri, REACH ve CLP Tüzüğü Bağlantıları, CLP Tüzüğü Kapsamında Güvenlik Bilgi Formları’na Bakış, CLP Tüzüğü Maliyet Değerlendirmesi gibi konular ele alınacaktır.

AB’ye kimyasal madde ve karışım ihracatı yapan firmalar ile ihracatçı firmaların tedarikçilerinin katılımının yararlı olacağı eğitim seminerine başvuru için ekte yer alan katılım formunun doldurularak Odamız Proje Geliştirme ve Eğitim Bürosuna faks yada mail yoluyla gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarım.

İLETİŞİM:
Proje Geliştirme ve Eğitim Bürosu