PROJECTS4GREENENERGY:CONNECTED İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ ETKİNLİĞİ HK.

05.08.2022, Cuma

Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında ve Odamız eş organizatörlüğünde, 08-09 Kasım 2022 tarihlerinde çevrimiçi “Enerji ve Yeşil Teknoloji” sektörlerine yönelik “İkili İş Görüşmeleri, (B2B)” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Ana temaların enerji, yeşil teknoloji, sürdürülebilirlik, AB çağrı ve fonları (HORIZON, LIFE CET vb.) olduğu "Projects4GreenEnergy:Connected" adlı çevrimiçi etkinlikte, farklı ülkelerden şirketler ve araştırma kurumları bir araya getirilerek; enerji ve yeşil teknoloji alanlarında hazırlanan projelere zamanında ve uygun maliyetli ortak bulunması amaçlanmaktadır.

Bu noktada, çevrimiçi etkinliğe katılan ilgili firmalarımız;

• Finansman imkanlarına erişim,
  • Uygun proje ortakları bulma,
  • Proje teklifini geliştirmeye yönelik faaliyetler gerçekleştirme,
  • Araştırma projelerine katılım fırsatı elde edeceklerdir.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe ilişkin program, katılımcı firmaların bilgileri ve kayıt formu https://projects4greenenergy.b2match.io/ adresinde yer almakta olup, kayıt olan üyelerimizin Odamıza da bilgi vermeleri rica olunur.

Bilgilerinize sunarım.

Bilgi ve İletişim için;