ODAMIZ SEÇİM DUYURUSU HAKKINDA

12.08.2022, Cuma

Yönetim Kurulumuzun; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu çerçevesinde, yönetmeliklerin öngördüğü süreyi de dikkate alarak hazırladığı seçim takvimi Konak 1. İlçe Seçim Kurulu’dan onay almış ve siz değerli üyelerimizle paylaşılmıştır.

Odamız Organ Seçimleri ile ilgili duyurularımızı iletişim kanallarımız yoluyla sizlere iletmeye devam edeceğimiz gibi, web sitemiz (www.ebso.org.tr) üzerinden güncel olarak da takibini yapabilirsiniz.

Seçimler demokrasilerin bayram günleridir diyerek 12 Ekim 2022 Çarşamba günü, 09.00-17.00 saatleri arasında, Fuar İzmir (Gaziemir)’de yargı gözetiminde gerçekleştirilecek olan Odamız Seçimlerine değerli ilgi ve katılımlarınızı bekliyor,   seçimlerimizin camiamıza, İzmirimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Ender YORGANCILAR

Yayınlar