EBSO İTALYA İŞ SEYAHATİ ORGANİZASYONU / 27-30 HAZİRAN 2022

30.05.2022, Pazartesi

Odamız İklimlendirme Sanayi Meslek Komitesi 2021 Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda, 27-30 Haziran 2022 tarihleri arasında, İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek “MCE - Mosta Convegno Expocomfort / Uluslararası İklimlendirme Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; tek kişilik odalarda kişi başı 895 €, çift kişilik odalarda kişi başı ise 695 € olarak belirlenmiştir. Söz konusu katılım bedeline uluslararası uçuşlar, 3 gece otel konaklaması (oda kahvaltı) ve program kapsamındaki tüm transferler dahildir.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olup,  bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılımının sağlamasıdır. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına ödeyecekleri katılım bedellerinin % 60’ı KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları destekten yararlanabilmeleri için gereklilik arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması ve gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen organizasyon bedelinin ilgili seyahat acentesinin banka hesabına yatırılması (Dekont Açıklama; EBSO İtalya İş Seyahati Ödemesi) ve dekontun (başvuru formuyla birlikte) en geç 13 Mayıs 2022, Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi gerekmektedir.

İletişim:

Ticaret Geliştirme Birimi / Eren Ataberk