EBSO HANNOVER MESSE FUARI SEYAHAT ORGANİZASYONU HK. / 17-20 NİSAN 2023

28.02.2023, Salı

Odamız Metal Kaplama ve Kesim Sanayi Meslek Komitesi 2022 Aralık Ayı Olağan Toplantısı’nda, 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek “Hannover Messe Uluslararası Sanayi Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; kişi başı 980 € ile 1.320 € arasında değişen fiyatlarda belirlenmiş olup, fiyatlar ile ilgili detaylar ek’te yer almaktadır. Söz konusu katılım bedeline uluslararası uçuşlar, 3 gece ev veya otel konaklaması + kahvaltı ve program kapsamındaki tüm transferler dahildir. Ayrıca, 104 € tutarındaki fuar giriş biletleri de Odamız tarafından katılımcılara ücretsiz olarak temin edilecektir.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olup,  bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılım sağlamasıdır. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına ödeyecekleri katılım bedellerinin % 60’ı (maksimum 45.000 TL’ye kadar) KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları destekten yararlanabilmeleri için gereklilik arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması ve gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen organizasyon bedelinin ilgili seyahat acentesinin banka hesabına yatırılması (Dekont Açıklama; EBSO Almanya İş Seyahati Ödemesi) ve dekontun (başvuru formuyla birlikte) en geç 20 Şubat 2023, Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi gerekmektedir.

İletişim:

Ticaret Geliştirme Birimi / Eren Ataberk