EBSO ALMANYA DÜSSELDORF İŞ SEYAHATİ ORGANİZASYONU / 20-22 HAZİRAN 2022

28.05.2022, Cumartesi

Odamız Metal Sanayi Meslek Komitesi 2022 Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nda, 20 – 22 Haziran 2022 tarihleri arasında, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek “TUBE & WIRE, Uluslararası Tel, Kablo ve Boru Endüstrisi Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; tek kişilik odalarda kişi başı 1.045 €, çift kişilik odalarda kişi başı ise 795 € olarak belirlenmiştir. Söz konusu katılım bedeline uluslararası uçuşlar, 2 gece otel konaklaması (oda kahvaltı) ve program kapsamındaki tüm transferler dahildir.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olup,  bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılım sağlamasıdır. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına ödeyecekleri katılım bedellerinin % 60’ı KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları destekten yararlanabilmeleri için gereklilik arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması ve gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen organizasyon bedelinin ilgili seyahat acentesinin banka hesabına yatırılması (Dekont Açıklama; EBSO Almanya Düsseldorf İş Seyahati Ödemesi) ve dekontun (başvuru formuyla birlikte) en geç 18 Mayıs 2022, Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi gerekmektedir.

İletişim:

Ticaret Geliştirme Birimi / Eren Ataberk