YORGANCILAR YİNE İZMİR’E YÖN VERENLER ARASINDA

15 Ocak 2013

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından düzenlenen ‘İzmir’e Yön Verenler’ gecesinde, Türkiye'nin küresel ekonomiye açılan penceresi İzmir’in gelişimine liderlik eden en başarılı 40 iş insanı ödüllendirildi.

Capital’in araştırması ile belirlenen 40 iş insanı ve yönetici; yönetilen ya da başkanlık edilen şirket ya da kurumun cirosu, yarattığı istihdam ve İzmir’i etkileme gücü gibi kriterler dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda belirlendi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ödülü Odada birlikte çalıştığı arkadaşları için aldığını söyledi. Yorgancılar, “Bu hepimizin, İzmir’in başarısı. Daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz” dedi. Ender Yorgancılar, geçen yılki törende de “İzmir’e Yön Verenler Ödülü”nü almıştı.