Yunanistan Konsolosluğu Vize Evrakları


YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU VİZE İŞLEMLERİ  İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

1. İstenilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport,

2. Tamamı doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Vize Başvuru Formu,

 (Form için tıklayınız.)

3. Son 6 ay içerisinde çekilmiş, beyaz fonlu 2 adet vesikalık fotoğraf,

4. Pasaport fotokopisi,

5. Gidiş- dönüş uçak rezervasyonu veya feribot bileti

6. Otel rezervasyonu

7. Kalınacak toplam süresi kapsayan ve asgari tutarı 30.000 Euro olan seyahat sağlık sigortası

8. Başvuru sahibine ait son 3 aylık banka hesap cüzdanları, kredi kartı hesap ekstreleri, seyahat çekleri/ gayrimenkul tapuları

9. Gidilecek ülkede ziyaret edilecek şirketten davet yazısı (Yunanistan Karakollarından onaylı) veya fuar bileti

10. Ticaret Sicil Gazetesi,

11. Ticaret Odası faaliyet belgesi

12. Şirketin imza sirküleri

13. Vergi levhası

14. Şirkete ait banka hesapları

15. Gidilecek ülke ile ticareti gösteren faturalar (varsa)

16. Vize başvuru sahibinin tanıtıldığı ve seyahat amacının belirtildiği şirket yazısı

17. Şirket çalışanları için bunlara ilave olarak;

  • SSK işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu
  • SSK hizmet dökümü
  • Vize başvuru sahibinin tanıtıldığı, seyahat amacının belirtildiği ve vizenin geçerliliği boyunca seyahat ve kalış giderlerinin şirket tarafından karşılanacağını taahhüt eden işveren yazısı

 


Şifremi hatırlat


Lütfen mail adresinizi veya firma sicil numarasını giriniz.

Not: spam maillerinizide kontrol ediniz.