İspanya Konsolosluğu Vize Evrakları


İSPANYA

İSPANYA VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

İşverenler için

1) Konsolosluğa hitaben antetli kağıda, masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve seyahat amacını belirten imza sirkülerindeki yetkili tarafından imzalı ve kaşeli  dilekçe.

2) Vergi levhası (fotokopisi)

3) İmza sirküleri (fotokopisi)

4) Güncel tarihli Oda kayıt belgesi (fotokopisi)

5) Ortaklık payını gösteren Ticaret sicil gazetesi ve Ticaret Odasından ortaklık belgesi (fotokopisi)

6) Ticari seyahatlerde davetiye . (Fuar seyahatlerinde fuarla ilgili doküman )

7) Son 6 ay içinde cepheden, kulaklar gözükecek şekilde çekilmiş beyaz fonlu 2 adet biyometrik fotoğraf

8) 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.

9) Güncel tarihli ve bakiyeli son 3 aylık şirket ve özel banka hesap cüzdanları (fotokopisi) veya son 3 aylık hesap özeti ekstresi (ıslak kaşe ve imzalı)

10) Kredi kartı ekstresi

11) Tamamı doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Vize Başvuru Formu (Form için tıklayınız.)

12) 10 yıldan eski olmayan ve en az 6 ay geçerli pasaport

13) Uçak ve otel rezervasyonu

 


Çalışanlar için


1) Konsolosluğa hitaben antetli kağıda, masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve seyahat amacını belirten imza sirkülerindeki yetkili tarafından imzalı ve kaşeli  dilekçe.(turistik seyahatlerde  görev ve izin yazısı)

2) Vergi levhası (Güncel, fotokopisi)

3) İmza sirküleri (fotokopisi)

4) Güncel tarihli Oda kayıt belgesi (fotokopisi)

5) Ticaret sicil gazetesi (fotokopisi)

6) Ticari seyahatlerde davetiye. (Fuar seyahatlerinde fuarla ilgili doküman )

7) Son 6 ay içinde cepheden, kulaklar gözükecek şekilde çekilmiş beyaz fonlu 2 adet biyometrik fotoğraf

8) 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası (Acentemiz tarafından yapılabilmektedir)

9) Güncel tarihli ve bakiyeli son 3 aylık şirket ve özel banka hesap cüzdanları (fotokopisi) veya son  aylık hesap özeti ekstresi (ıslak kaşe ve imzalı)

10) Kredi kartı ekstresi

11) Tamamı doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Vize Başvuru Formu (Form için tıklayınız.)

12) 10 yıldan eski olmayan ve en az 6 ay geçerli pasaport

13) Uçak ve otel rezervasyonu

14) SSK işe giriş bildirgesi (fotokopisi). (Yeni işe girenler için eski işyerlerinden çalışma belgesi)

15) Son 4 aylık maaş bordrosu

16) SSK gün dökümü (internetten alınan kabul edilmektedir.)


Şifremi hatırlat


Lütfen mail adresinizi veya firma sicil numarasını giriniz.

Not: spam maillerinizide kontrol ediniz.