TÜPRAŞ İZMİR RAFİNERİSİ, SANAYİCİLER İLE ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAKKINDA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

18.01.2021, Pazartesi

2021 yılı “Enerji Tasarrufu Haftası”nda, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Çalışma Grubu tarafından “Enerji Verimliliği Deneyim Paylaşım Toplantısı” düzenlendi.

TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi işbirliğinde enerji verimliliği konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla videokonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantının açılış ve moderatörlüğünü EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez ​yaptı.

Toplantıda TÜPRAŞ Üretim Sürdürülebilirlik Müdürü Yahya Aktaş “İşletmelerde Enerji Verimliliğinin Önemi” konusunda, TÜPRAŞ Enerji Yönetim Başmühendisi Tansu Çinbar ise “Enerji Yönetimi Yaklaşımında Örnek Uygulamalar” konusunda sunum yaparak deneyimlerini EBSO üyesi sanayicilerle paylaştılar.