ÇEVRE KANUNUNCA ALINMASI GEREKEN İZİN VE LİSANSLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

ÇEVRE KANUNUNCA ALINMASI GEREKEN İZİN ve
LİSANSLAR HAKKINDA YÖNETMELİK
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOBİ OKULU eğitim programı kapsamında; Çevre Çalışma Grubu tarafından, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile planlanan;

“ÇEVRE KANUNUNCA ALINMASI GEREKEN İZİN ve LİSANSLAR HAKKINDA YÖNETMELİK” konulu bilgilendirme toplantısı, 17 Şubat 2010 Çarşamba günü, 13:30- 17:30 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecektir.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Işın ÖZDEMİR ve Uzman Yrd. Kemal KILIǒın konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Oturum Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çevre Çalışma Grubu Başkanı Sayın Erdoğan ÇİÇEKÇİ tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısında söz konusu yönetmelik ve uygulamaları konusunda üyelerimizin soruları cevaplandırılacaktır.

Odamızın sunduğu eğitim hizmetinden faydalanmanız dileği ile bilgilerinize sunarım.

OTURUM BAŞKANI
Erdoğan ÇİÇEKÇİ * EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı