"AMBALAJ ATIKLARININ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ" HK. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOBİ OKULU

“AMBALAJ ATIKLARININ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOBİ OKULU eğitim programı kapsamında; Çevre Çalışma Grubu tarafından, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile planlanan;

“AMBALAJ ATIKLARININ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ” konulu bilgilendirme toplantısı, 15 Şubat 2010 Pazartesi günü, 13:30 – 17:30 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecektir.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Sayın Işın ÖZDEMİR ve Çiğdem ERZİN’in konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Oturum Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çevre Çalışma Grubu Başkanı Sayın Erdoğan ÇİÇEKÇİ tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısında söz konusu yönetmelik ve uygulamaları ele alınarak, üyelerimizin soruları cevaplandırılacaktır.

Odamızın sunduğu eğitim hizmetinden faydalanmanız dileği ile bilgilerinize sunarım.

OTURUM BAŞKANI
Erdoğan ÇİÇEKÇİ * EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı