YORGANCILAR'DAN İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI GÜRE'YE ZİYARET

20.08.2019, Salı

Yorgancılar’dan Başsavcı Güre’ye hayırlı olsun ziyareti

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanı Ender Yorgancılar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz ay Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Kamil Erkut Güre’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yorgancılar, Türkiye’nin içinden geçtiği zorlu süreçte yargı mensuplarına önemli görevler düştüğünü belirterek, Başsavcı Güre’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu hatırlatan Yorgancılar, “EBSO olarak 5 bin üyeye hizmet ediyoruz. İzmir bugün ihracatı ithalatından fazla olan Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri.  İzmir ayrıca rahat çalışma ortamı, nitelikli işgücü ile de diğer kentlerimizden olumlu anlamda ayrılıyor. Başta siz olmak üzere tüm yargı mensuplarımıza da kendi sektörlerimizde yapabileceğimiz  çalışmalarda, oluşturulacak projelerde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Ender Yorgancılar, EBSO olarak sanayinin gelişmesine, yeni yatırımların yapılmasına öncülük ettikleri kadar diğer alanlardaki sorumlulukları da yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Yargı ile ilişkilerimizde güzel bir sinerji ortaya çıktı. Cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülerin durumlarıyla yakından ilgileniyoruz. Yurt içi ve yurt dışından gelen konuklarımıza Odamızı ziyaretleri anısına bir sosyal sorumluluk projesi olarak cezaevindeki mahkumların yaptığı çinileri armağan ediyoruz. Bu projemizi de kendilerine anlatıyoruz. Mahkumlar da hem bir meslek öğreniyorlar hem de kazandıklarıyla ailelerine yük olmuyorlar. İşte buradaki vatandaşlarımızı topluma kazandırmanın sadece bir yolu bu. Bu seçenekler arttırılabilir” diye konuştu.