YATIRIMCIYA DESTEK SÖZÜ

07.05.2018, Pazartesi

Yatırımcıya destek sözü

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, üye odaklı çalışmalarla sanayicilerin konularını çözüme kavuşturmak için işbirliğine açık ve hazır olduklarını söyledi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkanı Salih Esen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin’i makamında ziyaret etti. Seçimleri geride bırakarak önümüzdeki görev sürecine başladıklarını ifade eden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, “Üye odaklı çalışıyoruz. Sıkıntıları çözmek için işbirliğine açık ve hazırız. Ekonomimizin gelişmesi, ülkemizin kalkınması için vergi başta olmak üzere üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” dedi.

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin de, “yatırımcının yanındayız” mesajı verdi. Türkiye ekonomisi büyürse refahın artacağına işaret eden Engin, “Ülkemiz maalesef kötü bir süreç geçirdi ancak sıkıntıları birlikte aşacağız. Moralimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Yatırımcıyı karşı taraf olarak görmüyoruz. Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmak ve çözüm için elimizden gelen gayreti gösteririz. Yetkimizi aşan konular için de ilgili makamlara birlikte ulaşırız. Bu ülke hepimizin” diye konuştu.