ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

10.11.2018, Cumartesi

Özlem ve şükranla anıyoruz

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yorgancılar, "Kayıtsız şartsız bağımsız, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için sergilediği eşsiz mücadele ile dünya devletlerinin üstün saygısını kazanmış, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde özlem ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun" dedi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, mesajını sanayicilerle de paylaştı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın Ulu Önder Atatürk için hazırladığı görselde, Türk Bayrağı'ndaki ay-yıldızın içinde Ata'nın silueti yer alırken, "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir" vecizesi dikkat çekti.