ÖĞRENCİLER TABLET BİLGİSAYARLARA KAVUŞUYOR

17.02.2021, Çarşamba

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ihtiyaç sahibi öğrenciler için 81 ilde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Kampanyası kapsamında İzmir’de 449 tablet bilgisayarın teslim törenine katıldı. Yorgancılar, “Son dönemde İzmir’de uyum içinde çalışmamızın sonuçlarını birçok projede gördük. Umarım bu günleri atlatırız. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okullarında bir araya gelirler” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde 81 ide başlatılan, pandemi sürecinde uzaktan eğitim gören 30 bin ihtiyaç sahibi öğrenci için “Küçük Parmaklar” Kampanyası’nın İzmir ayağı gerçekleştirildi. Başkan Yorgancılar’ın katıldığı tören ile 449 tablet bilgisayar, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger himayesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.