MECLİS BAŞKANLIK DİVANI VE YÖNETİM KURULUMUZ, İSTANBUL TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

26.02.2020, Çarşamba

İstanbul Sanayi Odası ile ortak meclis toplantısı gerçekleştirmek üzere İstanbul’a giden EBSO Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç tarafından karşılanan EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu üyeleri, güncel ekonomik konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulumuz olarak İstanbul Ticaret Odamızı ziyaret ettik. Ülkemizin öncü kentleri İzmir ve İstanbul ekonomisi başta olmak üzere genel ekonomik değerlendirmelerde bulunduk. Değerli Başkanlarımıza nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.