ESSİAD’DAN İŞBİRLİĞİ VE ORTAK ÇALIŞMA TEMENNİSİ

21.05.2018, Pazartesi

ESSİAD’dan yeni dönemde de işbirliği ve ortak çalışma temennisi

Ege Soğutma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESSİAD)  Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Semerci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu.

Semerci, ESSİAD olarak üyelerinin teknik eleman ihtiyacını karşılamak için ‘Okuldan İşe’ adını verdikleri İzmir’deki lisans eğitimi veren üniversitelerin ilgili dalları ile meslek lisesi öğrencilerine yönelik organizasyonlar gerçekleştirdiklerini anlattı.  Semerci, “EBSO olarak, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hep yanımızda oldunuz. İşbirliğini bizden esirgemediniz. Bunun için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. ESSİAD olarak yeni dönemde de işbirliği ve ortak çalışmalarımızın devamını diliyoruz” diye konuştu.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ESSİAD ile ortak çalışmalara devam edeceklerini belirtti. EBSO’nun büyük destek verdiği Uluslararası Isıtma, Havalandırma İklimlendirme, Soğutma Akredite Test ve Analiz Laboratuvarı’nın (EHİSLAB) faaliyete geçmesi konusunda çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yorgancılar, “Yeni dönemde özellikle sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü konusunda çalışmalara öncelik vermek istiyorum. Bu noktada ‘Okuldan İşe’ projenizi bir adım ileri götürelim. Meslek Liselerindeki öğrencilerle sizleri buluşturalım. İlk olarak Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi‘nden 40 öğrenciyi sizin üye işyerlerinde staja başlatarak ilk adımı atalım. Daha sonra bu halkayı büyütelim” dedi.