EBSO’NUN 29 EKİM COŞKUSU

29.10.2018, Pazartesi

EBSO’nun 29 Ekim coşkusu

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ateş İlyas Demirkalkan, Ali Arda Yüksel ve Meclis Üyeleri ile EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 1. Kordon’da düzenlenen geçit törenine katıldı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, önce Gündoğdu Meydanı’nda toplandı, ardından geçit töreni için kendilerine ayrılan yere geçti. Kortejde, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk’ün “Her fabrika bir kaledir” sözünün yazılı olduğu Ege Bölgesi Sanayi Odası pankartı taşıyan EBSO heyeti, cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümünü kutlarken, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı ve Kadınlar Birliği de, kortejle birlikte tören yürüyüşü gerçekleştiren kurumlardan biri oldu.

EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu da, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ev sahipliğinde Konak Meydanı’nda gerçekleştirilen resepsiyonda Oda’yı temsil etti.

Yorgancılar: İlelebet koruyacağız

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, cumhuriyeti sonsuza kadar koruyacaklarını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’nci yıldönümü dolasıyla bir mesaj yayınlayan Yorgancılar, “İlelebet koruyacağımız, eşsiz bir düşünce devrimi olan, çağdaşlık, eşitlik ve özgürlüğün simgesi Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlu, Ulu Önderimiz, ebedi başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimize selam olsun!” dedi.

Başkan Yorgancılar, Atatürk ve şehitlerimizi şükranla ve saygıyla andı.