BİRLİKTE ÇALIŞMA, BİRLİKTE ÇÖZÜM

15.04.2019, Pazartesi

Birlikte çalışma

birlikte çözüm

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkanı Salih Esen, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, “İzmir’e yeni üretim alanları kazandırılması, katma değerli üretimin artması, başta ekonomi olmak üzere kentin her alanda Türkiye ve dünyada hak ettiği konuma yükselmesi için elimizden gelen her türlü katkıyı koyacağız. Bu yöndeki projelerinizi destekleyeceğiz” dedi.

İzmir’de ziyaret ettikleri ilçe belediye başkanlarının ‘Tunç Başkanımızla uyum içinde çalışacağız’ sözlerine de dikkat çeken Ender Yorgancılar, “İlçe belediyeleri bilmelidir ki; Büyükşehir olmazsa ilçe belediyelerimiz de olmaz. Bu nedenle, uyum içinde çalışmak ve Büyükşehir’e destek olmak onların sorumluluğu” ifadelerini kullandı.

EBSO Yönetiminin Konak Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Meclis Başkan Yardımcıları Işın Yılmaz ve Hakkı Attaroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Gökçüoğlu ve Muhsin Dönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Sevimli, Ateş İlyas Demirkalkan, Hakan Ürün, İdil Yiğitbaşı, Metin Akdaş, Atilla Sevinçli, Aytekin Öztaş, ve Arda Yüksel ile Genel Sekreter Mustafa Kalyoncu da hazır bulundu.

Soyer: İzmir’i birlikte büyüteceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, kente ilişkin konularda EBSO’nun bilgi birikimi ve uzmanlığından yararlanacağını bildirdi. Soyer, “Beraber yapacağımız çok iş var. İzmir’de hizmet ürettiğimiz her alanda, organize sanayi bölgelerinde her zaman İzmir Büyükşehir Belediyesi sizin yanınızda olacak. Nerede var olmak, nerede çözüm üretmek istiyorsanız yanınızda olacağız. Siz, İzmir’de kendinizi çok daha güçlü, çok daha farklı ve var hissedeceksiniz. Bunun zeminini hazırlayacağız ve birlikte çalışacağız. İzmir’i birlikte büyüteceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personeline de seçimlerin ardından yeni bir heyecan geldiğini belirten Soyer, şöyle konuştu:

“Biz bunu büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Burada çalışan herkes burada yaptığı işi İzmir için milli bir mesele olduğunu, vicdani bir mesele olduğunu düşünerek çalışmaya başlayacak. İnanın, İzmir önce Büyükşehir Belediyesi’nin personeli değiştikçe değişecek. Genel Sekreterinden temizlik personeline kadar olan zincirde hikayeyi biz burada değiştireceğiz. Herkes şevkle çalışacak. Bu, bürokratik süreçlerin de aşağı çekilmesine sebep olacak. Kentin daha temiz olmasına, ulaşım sorunlarının çözülmesine sebep olacak.”