TOBB / GÜMRÜK VE TİCARET BAKANIMIZ SN. HAYATİ YAZICI’ NIN ROMANYA ZİYARETİ HK.

18.06.2014, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen bir yazıda, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan alınan bir yazıya atfen;

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn. Hayati YAZICI’ nın, Romanya Ekonomi Bakanı Sn. Constantin Nita’ nın daveti üzerine, önümüzdeki Temmuz ayında Romanya’ ya bir ziyaret gerçekleştirmeyi öngördüğü belirtilmekte ve bu görüşmede ele alınmasında fayda görülen hususları içeren bir bilgi notu talep edilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 19 Haziran 2014 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (E-posta: damla.caglar@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.