ÖDÜL ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

Araştırma Müd.

20.06.2016/19728467-112.1-E.6802

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızca her yıl başarılı sanayicilerimiz  “Başarılı Sanayi Kuruluşları Anket Formu”nda yer alan bilgiler doğrultusunda ödüllendirilmektedir. Yönetim Kurulu’muzun 16.05.2016 tarih, 154 sayılı kararı ile 2015 yılı verileri esas alınarak; BÖLGE üretim ve yatırım kriterlerinde büyük firma ve KOBİ ayrımında ilk 5 firma ile meslek gruplarına göre ilk 3 firma derecelendirilecektir.

“Başarılı Sanayi Kuruluşları Anketi” formu internet sayfamız üzerinden bilginize sunulmakta ve tüm veri girişleri online sistem üzerinden kabul edilmektedir. Kesinlikle elden ya da posta ile gönderilen formlar kabul edilmeyecektir. Online anket formumuza http://bsk.ebso.org.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldurmaya başlamadan önce, lütfen, uyarıları dikkatle okuyunuz. Her firma anketi sadece 1 defa doldurabilecektir. Üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle, gireceğiniz bilgiler doğrultusunda sizden istenecek olan belgelerin dijital kopyalarının ilgili sayfamıza online olarak eklenmesi zorunludur. Aksi taktirde anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Anket formunda yer alan tüm bilgiler izniniz dışında hiçbir yerde kullanılmayarak Odamız tarafından saklı tutulacaktır.

Sorularınız için Araştırma Müdürlüğü’müzün ilgili telefonlarına ulaşmanız ve söz konusu anketimizi en geç 18 Temmuz 2016 Pazartesi gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma Müdürlüğü

Tel   : 0 232 455 29 14/16/17     E-posta     : aslihan.gul@ebso.org.tr