GÜNEY AFRİKA PAZARI VE YATIRIMLAR

08.04.2016, Cuma

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Güney Afrika Ankara Büyükelçiliği ve Güney Afrika Fahri Başkonsolosluğu işbirliğinde, Odamızda 06 Nisan 2016 Çarşamba günü 14.00-16.30 saatleri arasında “Güney Afrika Pazarı ve Yatırımlar” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıya, Güney Afrika Ankara Büyükelçisi Sn. Pule Isaac Malefane ve Güney Afrika Fahri Başkonsolosu ve aynı zamanda DEİK Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Sn. Tamer Taşkın da konuşmacı olarak katılım göstermiştir.

Güney Afrika Cumhuriyeti ve Afrika pazarının ve yatırım fırsatlarının anlatıldığı söz konusu toplantının sunumlarına aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşılmaktadır;

1. Güney Afrika Fahri Başkonsolosu ve DEİK Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Sn. Tamer Taşkın tarafından yapılan sunum;

SUNUM

2. Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği İkinci Katibi Sn. Zaida Dinaully tarafından yapılan sunum;

SUNUM - İngilizce

SUNUM - Türkçe