EBSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER YORGANCILAR, TOBB BAŞKAN YARDIMCILIĞI'NA SEÇİLDİ

01.08.2013, Perşembe

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ender YORGANCILAR,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı oldu. Yorgancılar’ın başkan yardımcılığı, EBSO olarak TOBB nezdinde İzmir’e bir artı değer daha kazandırdı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 1 Ağustos günü gerçekleştirilen seçimlerinde bugüne kadar kentte eşine rastlanmayan bir başarıya imza atarak ikinci kez Yönetim Kurulu’nda İzmir’in temsilcisi olan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, TOBB Yönetim Kurulu toplantısındaki görev dağılımında Başkan Yardımcılığına seçildi.

Onur duydum

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, TOBB Başkan Yardımcısı seçilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Türk iş aleminin en büyük temsilcisi TOBB’un örnek ve somut projeler üreten bir kurum olduğunu belirten Ender Yorgancılar, bunda en büyük başarının TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ait olduğunu söylerken, “Benim için önemli olan Türkiye’ye yapılan hizmet, ülkemin ileri gitmesi. Böyle bir kurumun yönetiminde önümüzdeki dönemde sorumluluklarım daha da artarak yer almaktan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Ege Bölgesi Sanayi Odası adına onur duydum. Beni bu görevlere layık gören tüm arkadaşlarıma, seçimlerde oy vererek destekleyen iş dünyası temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bana gösterilen güvene layık olmaya çalışacağım” dedi.