TOBB / TÜRKİYE MACARİSTAN 6.DÖNEM KARMA EKONOMİK TOPLANTISI İÇİN GÖRÜŞ

09.05.2019, Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda;

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, Türkiye-Macaristan 6. Dönem KEK Toplantısı’nın Sayın Mustafa Varank ile  Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter Szijjarto Eş başkanlıklarında 20-21 Haziran 2019 tarihinde Budapeşte’de yapılmasının planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda Sayın Mustafa Varank’ın gerçekleştireceği çalışmalarda yararlanılmak üzere Macaristan ile ticari, ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin gelişmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin, TOBB’a iletilmek üzere, en geç 14.05.2019 tarihine kadar ekonomikiliskiler@ebso.org.tr adresine iletilmesini rica ederim.