TOBB / SRİ LANKA YATIRIM VE İŞ İMKANLARI TOPLANTISI

05.04.2018, Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği’nin ilgili yazısına atfen, “Sri Lanka Yatırım ve İş İmkanları Toplantısı’nın” 19-21 Haziran 2018 tarihlerinde Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Anılan yazıda devamla, 3 gün sürmesi planlanan toplantının temel konusunun "Refah için Ortaklık” olacağı, etkinlik kapsamında B2B görüşmeleri ve saha ziyaretleri gerçekleştirileceği, katılım ücretinin kişi başı 300 ABD Doları olduğu bildirilmektedir.

Etkinlik programı, hedef sektörler, Sri Lanka ekonomisine bakış, konaklama imkânları ve etkinlik kayıt formunu içeren tanıtım broşürü TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr)  sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmekte olup, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://invest-srilanka.lk  web adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.