TOBB / SIAL INTERFOOD 2018 FUARI ENDONEZYA

12.09.2018, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Türkiye milli katılımı İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edilen “SIAL Interfood 2018” adlı gıda, içecek ve gıda ekipmanları fuarının 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, üretime destek verilmesi ve firmalarımızın fuarlara katılımının sağlanması amacıyla Dolar ve Euro kurlarının 1 ABD Doları 4 TL, 1 Euro 4,8 TL olarak sabitlendiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dâhil olduğu (stand inşaatı, nakliye, tanıtım, fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri) ve firmalarının teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye ve katılım sözleşmesine TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları /Yurt Dışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.