TOBB / PAKİSTAN BAŞBAKANI İLE ÇALIŞMA YEMEĞİ / 03 OCAK 2019

02.01.2019, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Pakistan Başbakanı Sayın Imran KHAN ülkemize gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, TOBB ve Pakistan Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 20:00'da bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Pakistan Başbakanı Sayın Imran KHAN'ın katılımcılara hitap edeceği ve Ankara'da TOBB merkezinde gerçekleştirilecek çalışma yemeğinde ülkemiz ve Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin ele alınması planlanmaktadır.

Katılım formu TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları - Ülke Duyuruları-Pakistan" bölümünde yer almaktadır.

Etkinliğe katılacak üyelerimizin üst düzey temsilcilerinin, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 2 Ocak 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

EK: Katılım Formu