TOBB İZMİR İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMLERİ

31.12.2018, Pazartesi

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komitesi Seçimleri; 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında bağlı bulunduğunuz Oda/Borsa merkezlerinde gerçekleştirilecektir. http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde bulunan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurularak Oda/Borsalara teslim edilmesi gerekmektedir.

TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi, üye kayıtları 2 Ocak 2019 Çarşamba günü açılacak olup, 25 Ocak 2019 Cuma günü saat 15:00 itibariyle kapatılacaktır. Seçmen listeleri oluşturulurken, söz konusu tarih ve saat itibariyle bilgileri eksiksiz olarak girilmiş olan üyeler esas alınacaktır. Bu tarihten sonra İl Kadın İcra Komitesi Seçimleri tamamlanıncaya kadar yeni üye girişi ve bilgi güncellemesi yapılmayacaktır.

KGK üyeliği onaylanan üyelerin, İcra Komitesi üyeliği için adaylık başvuruları ise  11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi, günü mesai bitimine kadar üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa’ya teslim edilerek yapılabilecektir.

İcra Kurulu aday başvurusunda bulunanların listesi, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden itibaren üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa hizmet binasında ilan yerlerine asılmak ve internet sitesinden yayımlanarak üzere duyurulacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunar, adaylık başvurularının 25.01.2019 Cuma gününe kadar Odamız Proje Geliştirme ve Eğitim Şefliği’ne yapılmasını önemle rica ederim.

İLETİŞİM:

Seniha ASLAN