TOBB / GÜNEY KORE FUARLARI HAKKINDA İL TANITIM TOPLANTILARI

27.02.2020, Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, "Seoul Food and Hotel" Fuarı’nın, 19-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti. tarafından; "Import Goods Fair-İthal Ürünleri" Fuarı’nın, 25-27 Haziran 2020 tarihleri arasında Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde; gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi ülkemizin Güney Kore'ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmalarımızın yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, beş farklı ilde yapılacak tanıtım toplantılarının İzmir ayağı 03 Mart 2020 Salı günü saat 14:00'da, ekteki program dahilinde Ege İhracatçı Birlikleri 7.Kat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize sunarım.

Ayrıntılı bilgi için :

efe.firat@egebirlik.org.tr / Tel :0 232 488 61 38