TOBB / CIIE 2019 FUARI

10.05.2019, Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda;

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın ilgili yazısına atfen, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı  Çin Uluslararası  ithalat Fuarı  (CIIE)'nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu fuarda bu yıl toplamda 4 bin metrekarelik bir alanın ülkemiz için tahsis edilmiş olduğu, anılan fuara İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı  Birlikleri (İMMİB) tarafından milli katılım organizasyonu düzenleneceği, fuarda hizmet ticareti için de bölümler ayrıldığı  ifade edilmekte olup, hizmet sektöründe yer alan firmalarımızın bu fuara katılmasının faydalı  olacağı  kaydedilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.