ODAMIZIN 100 BÜYÜK FİRMA ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

01.01.2022, Cumartesi

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızca her yıl kamuoyuna duyurulan Üretimden Satışlarına Göre 100 Büyük Firma Listesi, “EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI’NIN ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI” anket formundaki bilgilere dayanılarak oluşturulmaktadır.

Söz konusu ankette; üretim yapılan illerden biri İzmir olmak şartıyla; Merkezi İzmir’de bulunan firmaların Türkiye genelindeki verileri, Merkezi İzmir dışında bulunan firmaların da sadece İzmir verileri esas alınmaktadır. Anketteki tüm veriler bu şekilde doldurulmalıdır.

Online anket formumuza http://yuzbuyuk.ebso.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Üretilen malların net satış tutarı 100 Milyon TL ve üstünde olan firmalarımız ankete katılabilecektir. Her firmanın anketi sadece 1 defa doldurabileceği ve üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle, gerekli bilgilerin ve 2020 Yılı Onaylı Gelir Tablosu ve Bilançosunun dijital kopyalarının ya da e-beyannamelerinizin (onaylı kurumlar vergisi beyannamesi) ilgili sayfamıza online olarak eklenmesi zorunludur. Sisteme e-beyannamelerini yüklemeyen firmalar değerlendirmeye alınamayacak ve anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA BİRİMİ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Söz konusu anketimizi en geç 30 Nisan 2021 Cuma gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma

Tel                  : 0 232 455 29 14/16/17

E-posta          : arastirma@ebso.org.tr

Duyurunun resmi onaylı ve imzalı hali için lütfen tıklayınız.