İİB / SEAFOOD EXPO GLOBAL - SU ÜRÜNLERİ FUARI

08.10.2019, Salı

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB)’den Odamıza iletilen yazıda;

Brüksel/Belçika'da 21-23 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global- Global Su Ürünleri 2020 Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İİB Genel Sekreterliğince 16. kez organize edilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

2020 yılında 28.si düzenlenecek olan Global Su Ürünleri Fuarı, 2019 yılında, 89 farklı ülkeden 2.020 katılımcı firma ile 29.288 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Türkiye Tanıtım Standı da yer alan fuarda; muhtelif deniz ürünleri üreticisi ve ihracatçısı 14 Türk firması da, yaklaşık 600 m2'lik alanda, Türkiye Milli Katılımı adı altında, "Turkey: The Dreamland of Seafood” ve "Turkey: Discover the Potential” konseptiyle Türkiye adına yakışır bir ortamda ürünlerini ziyaretçilere sunma imkânı bulmuştur.

Çok çeşitli deniz ürünlerinin sergilendiği bahse konu fuar ile ilgili detaylı sirküler, başvuru formu ve fuar sözleşmesi ek'te yer almakta olup, fuara katılmayı planlayan üyelerimizin, ek'teki başvuru formunu ve fuar sözleşmesini doldurarak, 30 Ekim 2019 Çarşamba günü mesai saatleri bitimine kadar İİB Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya suurunleri@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL

Genel Sekreter Yardımcısı

EKLER:

1 - Global Su Ürünleri 2020 Fuar Sirküleri, Başvuru Formu (2 sayfa)

2 - Global Su Ürünleri 2020 Fuar Katılım Sözleşmesi (6 sayfa)