EBSO / KAZAKİSTAN YATIRIM VE İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI SEMİNERİ / 17 ARALIK 2018

13.12.2018, Perşembe

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Abzal SAPARBEKULY başkanlığındaki, Devlet kuruluşlarından oluşan Heyetin Odamızı ziyareti kapsamında, üyelerimiz için önemli fırsatlar sunan Kazakistan pazarı hakkında bilgi vermek üzere 17 Aralık 2018 Pazartesi günü, 14.30 - 17.00 saatleri arasında, Odamızda “Kazakistan Yatırım ve İşbirliği Olanakları” konulu ücretsiz bir seminer düzenlenecektir.

Söz konusu seminerde üyelerimize, Kazakistan’ın ekonomik durumu, dış ticareti, pazar yapısı, yatırım ve iş fırsatları, iş kültüründe dikkat edilmesi gereken konular, son dönemlerde ele alınan projeler ve Türk firmalarının bu ülkedeki deneyimleri aktarılacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin Ek 3’te yer alan katılım formunu en geç 17 Aralık 2018, Pazartesi günü, saat 12.00’ye kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü’ne (ekonomikiliskiler@ebso.org.tr) iletmeleri rica olunur.

EK1: Taslak Program

EK2: Kazakistan Heyet Listesi