EBSO / HANNOVER MESSE FUARINA YÖNELİK İŞ SEYAHATİ ORGANİZASYONUMUZ HK.

20.02.2020, Perşembe

Odamız Metal Sanayi Meslek Komitesi 2019 Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nda, 19-23 Nisan 2020 tarihleri arasında, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek “Hannover Messe – Uluslararası Endüstri ve Sanayi Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli hem evde konaklamak isteyenler için hem de otelde konaklamak isteyenler için alternatifli belirlenmiştir. Sun Express ile gerçekleştirilecek uçuşlar, 3 gece ev veya otel konaklaması + kahvaltı ve program kapsamındaki tüm transferler seyahat ücretine dahil olup organizasyonel detaylar ek’te yer almaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olup,  bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılımının sağlanmasıdır. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına maksimum 5.000 TL’yi aşmayacak şekilde masraflarının % 60’ı KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları, destekten yararlanabilmeleri için son derece önem arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması, gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen ise 200 € ‘luk ön ödemenin yapılması (*Bkz: EK 1A Md.2) (Dekont Açıklama; EBSO Hannover Messe İş Seyahati Ön Ödemesi) ve dekontun en geç 06 Mart 2020, Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi;

Bakiye ödemenin ise en geç 27 Mart 2020, Cuma mesai bitimine kadar ilgili seyahat acentesinin banka hesabına (Dekont Açıklama; EBSO Hannover Messe İş Seyahati Kalan Ödemesi) yatırılması ve yine dekontun Odamıza iletilmesi gerekmektedir.

İletişim:

Ekonomik İlişkiler Birimi / Uzm. Eren Ataberk