DEİK / TÜRKİYE-TATARİSTAN İŞ FORUMU 16 MAYIS 2019 İSTANBUL

09.05.2019, Perşembe

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’in Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Rusya Federasyonu Tataristan Cumhurbaşkanı Sayın Rustam Minnihanov’un ülkemizi ziyareti  vesilesi  ile 16 Mayıs 2019, Perşembe günü Raffles Hotel İstanbul’da (Adres: Levazım Mahallesi, Zorlu Center, Koru Sokağı, 34340 Beşiktaş) Türkiye – Tataristan İş Forumu’nun düzenlenmesinin planlanmakta olduğu bildirilmektedir.

Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın teşrifleri öngörülen etkinliğe konuk Cumhurbaşkanı Sayın Rustam Minnihanov, Tataristan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sayın Albert Karimov, Tarım ve Gıda Bakanı Sayın Marat Ahmetov,  Ekonomi Bakanı Sayın Farid Abdulganiev’in yanı sıra üst düzey resmi görevliler ve özel sektör temsilcilerinin katılımı beklenmektedir. Açış konuşmaları ve sunumları müteakip firmalar arasında ikili görüşmelerle devam edecek olan İş Forumunun taslak programı ekte yer almaktadır.

Bahse konu etkinliğe katılmayı arzu eden üyelerimizin en geç 15 Mayıs 2019, Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/925/12881   adresli internet bağlantısı üzerinden online kayıt formunu doldurarak, DEİK üyesi firma temsilcileri için kişi başı 150 TL, DEİK üyesi olmayan firma temsilcileri için 190 TL olan katılım ücretini online kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL