BAŞARILI SANAYİ KURULUŞLARI ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI.

14.06.2019, Cuma

Ege Bölgesi Sanayi Odası

Araştırma

13.06.2019/19728467-112.1-E.5760

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızın geleneksel “Başarılı Sanayi Kuruluşları Anket Formu” kapsamında; Yönetim Kurulu’muzun 10.06.2019 tarih, 57 sayılı kararı ile 2018 yılı verileri esas alınarak; üretim ve yatırım kriterlerinde büyük firma ve KOBİ ayrımında ilk 5 firma ile meslek gruplarına göre derecelendirme yapılacaktır.

Bu seneden itibaren çalışmada farklı bir uygulamaya gidilerek; üretim/yatırım yapılan illerden biri İzmir olmak şartıyla; Merkezi İzmir’de bulunan firmaların Türkiye genelindeki verileri, Merkezi İzmir dışında bulunan firmaların da sadece İzmir verileri esas alınacaktır. Anketteki tüm veriler bu şekilde doldurulacaktır.

“Başarılı Sanayi Kuruluşları Anketi” internet sayfamız üzerinden bilginize sunulmakta ve tüm veri girişleri online sistem üzerinden kabul edilmektedir. Kesinlikle elden ya da posta ile gönderilen formlar kabul edilmeyecektir. Online anket formumuza http://bsk.ebso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldurmaya başlamadan önce, lütfen, uyarıları dikkatle okuyunuz. Her firmanın anketi sadece 1 defa gönderebileceği ve gönder butonuna basarak gönderdikten sonra üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle gerekli bilgilerin ve 2018 Yılı Onaylı Gelir Tablosu ve Bilançosunun dijital kopyalarının ya da e-beyannamelerinizin (onaylı kurumlar vergisi beyannamesi) ile yatırım kriterine ait dokümanların ilgili sayfamıza ilgili yerlere online olarak eklenmesi zorunludur. Sisteme e-beyannamelerini ve diğer dokümanları yüklemeyen firmalar değerlendirmeye alınamayacak ve anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA BİRİMİ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Anket formunda yer alan tüm bilgiler izniniz dışında hiçbir yerde kullanılmayarak Odamız tarafından saklı tutulacaktır.

Sorularınız için aşağıda yer alan ilgili telefonlara ulaşmanız ve söz konusu anketimizi en geç 8 Temmuz 2019 Pazartesi gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma

Tel : 0 232 455 29 14 / 16 / 17       E-posta  : arastirma@ebso.org.tr