BAŞARILI SANAYİ KURULUŞLARI (ÖDÜL ANKETİ) ANKETİ BAŞLADI.

05.12.2018, Çarşamba

Ege Bölgesi Sanayi Odası

Araştırma Müdürlüğü

05.06.2017/19728467-112.1-E.6346

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızca her yıl başarılı sanayicilerimiz  “Başarılı Sanayi Kuruluşları Anket Formu”nda yer alan bilgiler doğrultusunda ödüllendirilmektedir. Yönetim Kurulu’muzun 08.05.2017 tarih, 203 sayılı kararı ile 2016 yılı verileri esas alınarak; BÖLGE üretim ve yatırım kriterlerinde büyük firma ve KOBİ ayrımında ilk 5 firma ile meslek gruplarına göre derecelendirme yapılacaktır.

“Başarılı Sanayi Kuruluşları Anketi” formu internet sayfamız üzerinden bilginize sunulmakta ve tüm veri girişleri online sistem üzerinden kabul edilmektedir. Kesinlikle elden ya da posta ile gönderilen formlar kabul edilmeyecektir. Online anket formumuza http://bsk.ebso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldurmaya başlamadan önce, lütfen, uyarıları dikkatle okuyunuz. Her firma anketi sadece 1 defa doldurabilecektir. Üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle, gireceğiniz bilgiler doğrultusunda sizden istenecek olan belgelerin dijital kopyalarının ilgili sayfamıza online olarak eklenmesi zorunludur. Aksi taktirde anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Anket formunda yer alan tüm bilgiler izniniz dışında hiçbir yerde kullanılmayarak Odamız tarafından saklı tutulacaktır.

Sorularınız için Araştırma Müdürlüğü’müzün ilgili telefonlarına ulaşmanız ve söz konusu anketimizi en geç 30 Haziran 2017 Cuma gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma Müdürlüğü

Tel                  : 0 232 455 29 14/16/17