ARTVİN TİCARET VE SANAYİ ODASI / ŞEHİR ÖDÜLLERİ TÜRKİYE 2020

19.03.2020, Perşembe

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza gelen yazıda,

Her yıl yoğun katılım ile şehir liderleri ve profesyonellerini İzmir’de buluşturan, Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında yer alan, Şehir Ödülleri’nin, diğer şehirlerden gelen yoğun ev sahipliği istekleri üzerine, yapılan değerlendirme ve incelemeler sonucu doğa harikalarının şehri Artvin’de yapılması kararlaştırılarak, 10 Nisan 2020’ye kadar ödül başvurularının kabul edilmeye başlandığı bildirilmektedir.

Türkiye’nin, öncü ve gerçek şehir ödülleri, “Şehir Ödülleri Türkiye” bu yıl, Yaşayan Şehirler Platformu, Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’nın İş Ortaklığı, Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik İş Ortaklığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şavşat Kaymakamlığı ve Şavşat Belediyesi’nin İş Birliği, ilgili bakanlıklar, bürokratlar, siyasal partilerimizin yerel yönetimden sorumlu genel başkan yardımcıları, sivil toplum ve ticari örgütler, belediye birlikleri, kalkınma ajansları, sanatçı, profesyonel ve akademisyenlerin ise destekleri ile 7-9 Haziran 2020 tarihlerinde “Hayallerin Ötesindeki Şehir, Olağan Üstü İnsanlar” temasıyla Artvin’de düzenlenecektir.

Ticari kaygı ve kâr amacı güdülmeden, şehirlerin geleceğine ışık tutmak, ülkemizdeki başarılı, toplumsal fayda odaklı, projeler, uygulamalar ile uygulayıcıları desteklemek ve örnek göstermek, diğer kentlerdeki paydaşlar ile buluşturmak, yeni proje ve uygulamalar için cesaretlendirmek amacı, siyaset üstü bakış açısıyla, tarafsızlık, adalet ve hakkaniyet ölçüleri temel alınarak çok yoğun katılım ile düzenlenen Şehir Ödülleri, paydaşlar arası iletişimin kuvvetlendirilmesi, öngörülen etkinlikle konu üzerine çalışan akademisyenler ile kent yönetici ve kanaat önderlerini, ticari örgütleri, sektör örgütlerini, sivil toplum örgütlerini, tüm araştırmacılar ve kentin geleceğine yön verebilecek çevrelerin birbirlerinden etkilenmesi hedeflenmiştir.

Son başvuru tarihi 10.04.2020 (Dosya Teslim Tarihi) olan “Şehir Ödülleri Türkiye 2020 Artvin” organizasyonunda yer almak isteyen adayların www.sehirodulleri.com web adresinden ön başvuru yaparak adaylık sürecini başlatması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL