ABD - TÜRKİYE LNG FORUMU VE İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

21.10.2020, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

ABD Ankara Büyükelçiliği ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız işbirliğinde ABD-Türkiye LNG Forumu'nun sanal olarak düzenleneceği bildirilmektedir.

21 Ekim 2020 Çarşamba günü 15:30-18:15 saatleri arasında düzenlenecek olan ve detayları ekte yer alan bahse konu Forum’a katılımın düşünülmesi halinde  https://cutt.ly/BgkY09m  link adresinden  kayıt yaptırılması gerektiği; ayrıca 22 Ekim 2020 Perşembe günü 16:00-18:30 saatleri arasında ABD'li ve Türk şirketler arasında gerçekleştirilecek B2B görüşmelere katılmak isteyen şirketlerin kayıt formunda yer alan ilgili kısımları doldurması gerektiği belirtilmektedir.

ABD-Türkiye LNG Forumu ve B2B görüşmelerinde İngilizce-Türkçe simültane çeviri hizmeti bulunmayacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

EK : Forum hakkında detaylı bilgi