İş’te Başarı Ödülü Yorgancılar’ın

13 Kasım 2013

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Özel Türk Koleji’nin kurucusu merhum Bahattin Tatış’ın ilkelerini yaşatmak, kendi alanında başarı gösteren ve yarattığı değerlerle gelecek nesillere ışık tutmak amacıyla düzenlenen Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak İş’te Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, törende yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yol göstericiliğinde, ışığında yaşamını devam ettirmeye gayret ettiğini belirterek, “Ben de bu okullardan mezun olan Mustafa Kemal’lerden bir tanesiyim. Bu ülkenin geleceğinden hiçbir şüphem yok” diye konuştu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı olduğu günden itibaren, İzmir adına çok daha fazla söz söyleme ve katkı koyma imkanı olduğunu kaydeden Yorgancılar, “Bu beni her zaman gururlandırırken, şehre olan borcu ödemenin de mutluluğunu yaşatmıştır. Ahde vefanın her türlü ilişki içerisinde çok önemli olduğuna ve yaşatılması gerektiğine inananlardanım. Ben bu şehirde doğdum ve bu şehirde ekmeğimi kazanıyorum. Benim vefa borcumu ödeme şeklim, İzmir’in geleceğine katkı koyma yönünde sivil toplum kuruluşları, spor kulüplerinde yöneticilik yaparak naçizane tecrübelerimi ve bilgimi paylaşmak yönündedir. Şükürler olsun ki, bugüne kadar Allah utandırmadı, elimden gelen katkıyı koydum, koymaya da devam edeceğim” dedi.

Bu açıdan bakıldığında insanın önce kendi iç motivasyonunu sağlaması kadar dıştan gelecek motivasyonun da önemine dikkat çeken Ender Yorgancılar, “O nedenle de, takdir sözleri ve ödüller beni çok gururlandırmakta, ne kadar doğru yolda olduğumu göstermekte, daha iyilerini yapabilmek adına teşvik etmektedir. Tabi ki her bir ödül çok kıymetli olup, omuzlarımıza bir sorumluluk da yüklemektedir. Ödüle layık gören seçiciler kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.